Lunchkaart

Koude lunchgerechten

  • Oude kaas
    10
    Gemengde salade | komkommer | tomaat | balsamicostroop | wit- of bruinbrood
  • Jonge kaas
    8
    Gemengde salade | komkommer | tomaat | balsamicostroop | wit- of bruinbrood
  • Gerookte zalm op een Italiaanse bol
    14,5
    Gemengde salade | rode ui | kappertjes | groene-kruidendressing
  • Rundercarpaccio
    16
    Parmezaanse kaas | croutons | gefrituurde kappertjes | gemengde salade | pesto, truffelmayonaise of mosterdmayonaise | wit- of bruinbrood
  • Lunch Genieten
    13,5
    Draadjesvleeskroket | rundercarpaccio met pesto, truffelmayonaise of mosterdmayonaise | wisselende soep | wit- of bruinbrood
  • Vitello tonato
    16
    Langzaam gegaarde kalfsmuis | gefrituurde kappetjes | zoetzuur van rode ui | toast | mayonaise van rivierkreeft | wit- of bruinbrood
  • Bruschetta met gegrilde kaki
    11
    Tomatensalsa | knoflook | basilicum | veganistische kaas | Pomodori olie | wit- of bruinbrood

Warme lunchgerechten

  • Gebakken beenham op een Italiaanse bol
    10,5
    Honingmosterdsaus
  • Uitsmijter
    8
    Drie eieren | wit- of bruinbrood Supplement: ham | kaas | spek + 1,5 per stuk
  • Twee draadjesvleeskroketten
    9
    Rauwkost | mosterd | wit- of bruinbrood
  • Saté van gemarineerde kippendijen
    19
    Rauwkost | pindasaus | kroepoek | gebakken ui | huisgemaakte friet met mayonaise
  • Gebakken biefstuk
    27,5
    Gebakken spruiten, spek en ui | gebakken aardappel | portsaus
  • Huisgemaakte friet
    4,5
    Mayonaise