Dit is Genieten
Brasserie en Wijnbar GENIETEN is sinds 2014 gevestigd aan de Nesse in Waddinxveen. We hebben een sfeervol restaurant, een mooi terras aan de Gouwe én een heerlijk beschutte tuin.

Voor ons betekent GENIETEN de tijd nemen: voor een avond vol geluk of bewust stilstaan bij de schoonheid en heerlijkheid van een moment. Dat laten we je graag ervaren in onze brasserie en wijnbar, met heerlijke wijnen en verrassende smaken.
Onze kaart wordt samengesteld door ons hele team en is geïnspireerd op de wensen van onze gasten. Elk seizoen hebben we een nieuwe kaart met nieuwe gerechten. Wij staan voor duurzaam, vers en kwaliteit. En hebben voor elk gerecht een bijpassende wijn.
Heb je vragen, allergieën of speciale wensen? Vraag het ons gerust. Jouw moment van GENIETEN is onze uitdaging. Kwaliteit, gastvrijheid, puurheid en eerlijkheid, dat is waar GENIETEN voor staat. Wij stellen alles in het werk om jou en je vrienden, familie of collega’s een gezellige, ontspannen en vooral smaakvolle avond te bezorgen.

High wine

Borrel

Diner